Результати оцінювання рівня залишкових знань здобувачів ступеня вищої освіти магістр спеціальності 181 Харчові технології

Згідно Положення про організацію та проведення відстроченого контролю оцінювання рівня залишкових знань здобувачів вищої освіти в Полтавському державному аграрному університету, 9 вересня 2022 року для здобувачів ступеня вищої освіти магістр спеціальності 181 Харчові технології було проведено відстрочений контроль залишкових знань з обов’язкової  дисципліни «Крафтові технології» Дана освітня компонента вивчалася здобувачами у другому семестрі 2021-2022 навчального року.

Для оцінювання рівня залишкових знань було розроблено пакет тестів, який містив 50  завдань, розрахованих на об’єктивне оцінювання рівня залишкових знань здобувачів вищої освіти ступеня Магістр спеціальності Харчові технології після опанування обов’язкової навчальної дисципліни «Крафтові технології». Тестові завдання розміщені на платформі LMS Moodle ПДАУ. Кожен здобувач за встановлений термін часу виконав  тестові завдання та отримав оцінку своїх залишкових знань.

За результатами проведеного оцінювання рівня залишкових знань абсолютна успішність склала 100%. Отримано результати, які підтверджують  знання, уміння та практичні навички майбутніх фахівців з харчових технологій, набуті студентами під час вивчення освітньої компоненти.

Результати відстроченого контролю з дисципліни «Крафтові технології» показали високий рівень залишкових знань у здобувачів. Вся  супровідна документація згідно вимог  положення подана до Навчально-наукового центру забезпечення освітньої діяльності та якості освіти та буде оприлюднена у вигляді зведеної таблиці по всім освітнім програмам університету на сайті університету.