Реалізація проєкту «Стале тваринництво та добробут тварин (SULAWE)»

У рамках реалізації проєкту 101083023 - SULAWE - ERASMUS-EDU-2022-CBHE «Стале тваринництво та добробут тварин (SULAWE)» 20 квітня 2023 року було проведено робочу зустріч українських учасників консорціуму, до складу якого входять Національний університет біоресурсів і природокористування України, Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені Степана Ґжицького, Полтавський державний аграрний університет і Східноукраїнський університет імені Володимира Даля.
Під час зустрічі було обговорено створення чотирьох інноваційних центрів передового досвіду для навчання впродовж життя.
Від Полтавського державного аграрного університету в заході взяли участь проректор з науково-педагогічної, наукової роботи Олег Горб, начальниця відділу міжнародних зв’язків Тетяна Капіталова, начальниця Навчально-наукового центру інформаційно-комунікаційних освітніх технологій та освіти дорослих Юлія Вакуленко, завідувачка кафедри біології продуктивності тварин імені академіка О. В. Квасницького  Світлана Усенко та професорка цієї  кафедри Лариса Кузьменко, професорка кафедри технології виробництва продукції тваринництва Оксана Кравченко,  доцент кафедри інфекційної патології, гігієни, санітарії та біобезпеки Максим Петренко.

Під час засідання Світлана Усенко доповіла про етапи реалізації робочого пакета 4 «Створення інноваційних центрів передового досвіду для навчання впродовж життя», який закріплений за Полтавським державним аграрним університетом, і представила концепцію створення інноваційного сектора досконалості для навчання впродовж життя «Стале птахівництво» у відділі із забезпечення освіти дорослих та інноваційного розвитку у Навчально-науковому центрі інформаційно-комунікаційних освітніх технологій та освіти дорослих ПДАУ.