П’ята студентська літня школа «Сталий розвиток за участі громад»

Інформуємо Вас, що з 18 по 22 липня 2016 року в м. Кам'янець-Подільському Хмельницької області, відбудеться п’ята студентська літня школа «Сталий розвиток за участі громад».

Літня школа присвячена тематиці сталого розвитку громад у контексті цілей сталого розвитку ООН. Школа проводиться Освітньою мережею  сприяння сталому місцевому розвитку  за підтримки Проекту ЄС/ПРООН «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду».

Умови участі:

Взяти участь у школі можуть студенти університетів-партнерів Проекту «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду», починаючи з другого року навчання.

Подати заявку на участь у школі можна написавши мотиваційного листа, де має бути викладено, чому саме студент хоче взяти участь у школі, і чому він\вона вважає, що школа буде для нього\неї корисна. Аплікаціна форма в додатку.

Заповнені форми мають бути надіслані до 30 червня 2016 за адресою aladin_2002@mail.ru. У темі листа слід вказати «Літня школа».

Проект «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду» покриває витрати учасників на проживання, харчування та проїзд (автобус, маршрутка, поїзд).

Мотиваційний лист

Про те, як наші студенти приймали участь у Літній Школі 2015 року читайте тут (  http://www.pdaa.edu.ua/news/chetverta-vseukrayinska-litnya-shkola-u-zatoci )

2014 - року - читайте тут (  http://www.pdaa.edu.ua/news/studentka-pdaa-peremozhnycya-vseukrayinskogo-konkursu-naukovyh-robit-z-napryamu-stalyy-rozvytok  )

2013 року - читайте тут ( http://www.pdaa.edu.ua/news/naukovi-zdobutky-studentiv-pdaa-na-mizhnarodnomu-rivni   )

2012 року - читайте тут (http://www.pdaa.edu.ua/news/vseukrayinski-studentski-debaty-rio20)

За детальною інформацією звертатися в Ресурсний центр зі сталого розвитку при ПДАА, 485 ауд, або за телефоном 066 627 16 79, Тетяна Бардіна, помічник ректора.

Мітки: