Психологічна служба розпочинає весняний семестр із місячника психічного та фізичного здоров’я

Психологічна служба ПДАУ розпочинає свою профілактичну та корекційну роботу з організації місячника психічного та фізичного здоров’я з нагоди Всесвітнього дня здоров’я, який відзначається щорічно 7 квітня. Заплановано багато різноманітних лекцій-бесід, вебінарів, тренінгів, квестів з метою пропаганди здорового способу життя та профілактики шкідливих звичок.

15 лютого 2024 року для студентів ННІ ЕУПІТ було організовано зустріч із провідною фахівчинею з соціальної роботи Полтавського міського центру соціальних служб Тетяною ЖДАН.

Організаторами заходу були керівниця психологічної служби Ірина Плаксієнко, соціальна педагогиня Юлія Овсієнко, заступниця декана ІТФ з виховної роботи Наталія Прілєпо, заступниці директора ННІ ЕУПІТ Тетяна Дядик та Олеся Дубович, доцентка кафедри маркетингу Вікторія Даниленко.

Першу зустріч було присвячено обговоренню важливості піклування про свій емоційний і  психофізичний стан під час воєнних дій, адже саме діада фізичного та психічного здоров’я визначає нашу психологічну стійкість.

Гостя особливу увагу приділила негативному впливу шкідливих звичок  на психічне та фізичне здоров’я і розвиток молоді, навела разючі статистичні дані про кількість людей, які страждають на залежність від наркотиків, алкоголю, тютюнопаління. Гаслом зустрічі став вислів: «Зроби свій вибір на користь повноцінного майбутнього вже сьогодні!». Тільки усвідомлене ставлення до свого життя, здоровий спосіб життя є запорукою успішного кар’єрного зростання, щасливого родинного життя і повноцінного співіснування у суспільстві.