Проєкти, що змінюють нас!

Проєкти, що змінюють нас

      Кафедра публічного управління та адміністрування бере участь у різних проєктах – короткотермінових і тривалих, але є проєкти особливі, такі як PRO:освіта. Цей освітній проєкт започаткувала громадська організація «Полтавська асоціація бізнесу», головою якої є аспірантка кафедри Бесарабова Ірина. Його мета полягає у формуванні у школярів Полтави знань про різні аспекти ведення бізнесу. До проєкту долучаються викладачі ЗВО Полтави, підприємці, громадські діячі, науковці та аспіранти.


      У цьому проєкті від ПДАУ беруть активну участь професор кафедри доктор економічних наук Дорофєєв О. В. та аспірант кафедри Томенко Дмитро. Професор Дорофєєв О. В. прищеплює учням управлінські навички, вчить розрізняти управлінські завдання на різних рівнях управління в межах складової проєкту «PROменеджмент», а Дмитро в межах свого індивідуального плану ОНП «Публічне управління та адміністрування» у неформальний спосіб набуває компетентностей викладача.
      Унікальністю цього проєкту (дякуємо Ірині Бесарабовій за креативність ідеї!) є його інтегративність, що дозволяє об’єднати зусилля бізнесу, громадськості, науковців, школярів в одну велику справу – навчання життю в нових умовах, умінню комунікувати та знаходити спільне, розуміти силу держави і знати про її слабкості. За словами професора Дорофєєва О. В., підготовка до занять зі школярами спонукає до творчого пошуку та відстеження змін у технологіях управління, що також змінює і самого викладача, який перебуває в тренді останніх подій.
      Пишаємося нашими колегами, а проєкту бажаємо довголіття і процвітання!