Промова-подяка випускників-магістрів спеціальності Публічне управління та адміністрування

26 квітня 2019 року був особливим, насиченим легким  хвилюванням і водночас позитивними емоціями, день. Ще вчора ми – здобувачі вищої освіти, сьогодні – кваліфіковані магістри спеціальності публічне управління та адміністрування. Приємно те, що нас об’єднав вибір. Вибір бути кращим, сучасним; бажання розвиватися та бути затребуваним, рухатися вперед, змінюватися та змінювати. Кожен із нас маючи вже вищу освіту, спеціальність та місце роботи, свідомо обрав навчання на факультеті економіки та менеджменту ПДАА.

Кафедра публічного управління та адміністрування особлива, адже напрямок роботи ПУА – це вимоги часу: сформувати нове покоління управлінців, які мають глибокі знання, вміють системно та інноваційно мислити.  Ми мали змогу навчатися та спілкуватися з кращими викладачами, професорами, науковцями. Велика вдячність Лозинській Т. М., Писаренку В. П., Сердюк О. І., Мирній О. В., Шупті І. М. щодо наданих теоретичних знань, практичних вмінь і навичок з публічного управління, застосування  принципів, методів, технологій та процедур в управлінні публічної сфери.

Отримані дипломи – це наша чергова перемога, досягнення. завдячуємо цьому досягненню ректору Аранчій В. І., декану ФЕМ Галичу О. А. та його заступникам за створення комфортних умов навчання і звісно ж усім викладачам, які з нами співпрацювали, та їх підтримці. Та особливої подяки заслуговує завідувач кафедри Лозинська Тамара Миколаївна, за її мудрий підхід до справи, професіоналізм, креативні ідеї, коректні і вчасні настанови, завжди «крок назустріч», вміння створити «ситуацію успіху» для всіх і для кожного.

У ході навчання ми із задоволенням брали участь в науково-практичних заходах, конференціях за участю представників органів державної влади, різноманітних акціях, конкурсах. Адже через публічні обговорення та культурні заходи ми стали  друзями, спілкування яких базувалося на взаємоповазі й розумінні. Вибудовувалися  шляхи подальшої співпраці.

На сьогодні ми можемо порівняти і оцінити все, що маємо. Тож приємно, що в цьому закладі вищої освіти відношення до нас відчувалося як до особистостей та індивідуальностей і це надихало. Приємно, що роки навчання пройшли результативно, цікаво. Дуже надіємося, що отримані дипломи дадуть нам нові перспективи.

Вельмишановні наші  викладачі та всі працівники, що доклали руку до нашого навчання! Від душі говоримо вам «Спасибі» за те, що ви є, за те, що вклали в нас чимало старань, за те, що ніколи не шкодували своїх сил, емоцій, часу і турботи. Бажаємо вам, міцнючого здоров’я, довгих років успішного викладання, невичерпного ентузіазму та оптимізму, світлого щастя в житті і добрих чудес на шляху.

 

З повагою Явтушенко С. П.

від імені групи 1 ПУА, випуск 2019

 

Аудиторія: 

Діяльність: