Профорієнтаційна робота з учнями ВСП "Олександрійський аграрний фаховий коледж Білоцерківського НАУ"

Одним з основних напрямків діяльності університету безумовно є профорієнтаційна робота, а саме заходи, які б стимулювали пошук абітурієнтами майбутньої професії, що буде сприяти найефективнішому  розвитку рівня людини, як фахівця.

Тому, 11 травня 2023 року викладачами кафедри харчових технологій було проведено профорієнтаційну роботу з випускниками ВСП "Олександрійський аграрний фаховий коледж Білоцерківського НАУ".

До зустрічі долучились: завідувачка кафедри харчових технологій Ніна БУДНИК, доценти кафедри: Алла КАЙНАШ, Євгенія ХМЕЛЬНИЦЬКА, Галина ДУБОВА, Віктор ЮХНО.

Викладачі кафедри розповіли про особливості вступу до Полтавського державного аграрного університету на спеціальності 181 Харчові технології та 241 Готельно-ресторанна справа на бюджетну та контрактну форми навчання, наукову діяльність кафедри та студентського наукового гуртка, дозвілля студентів під час навчання, умови та правила проживання в гуртожитках, вартість навчання та оплату за проживання в гуртожитку. Також учнів зацікавила інформація про можливість вступу до університету пільгових категорій абітурієнтів.

З метою подальшої комунікації випускники заповнили Анкету в Google Формі.

Змістовна та різноманітна зустріч пройшла в невимушеній атмосфері та з користю.