Профорієнтація для магістрів

Профорієнтація для магістрів

     Кожний заклад вищої освіти для проведення профорієнтаційної роботи використовує такий формат як День відкритих дверей, запрошуючи до спілкування майбутніх вступників і їхніх батьків, викладачів і роботодавців. Живе безпосереднє обговорення усіх можливих аспектів вступної кампанії є корисним для усіх причетних до освітнього процесу. Але в умовах воєнного стану проведення таких заходів унеможливлюється через ризики безпеки.


     Керівники та науково-педагогічні працівники усіх кафедр ННІ ЕУПІТ все-таки наважилися на експеримент і, об’єднавши зусилля, організували такі зустрічі онлайн. Тож 7 червня 2022 року онлайн викладачі інституту, об’єднавши зусилля, провели експериментальний День відкритих дверей для вступників до магістратури. На зустрічі були присутні понад 50 осіб випускників бакалавріату  ПДАУ та інших ЗВО, викладачі та завідувачі кафедр, директорат інституту, начальник приймальної комісії.      Кафедру публічного управління та адміністрування представляли: завідувачка кафедри Лозинська Т. М., відповідальні за профорієнтаційну роботу проф. Дорофєєв О. В. та доцентка Щетініна Т. О. Питання, які ставили майбутні вступники, стосувалися не лише умов цьогорічної вступної кампанії, але й оплати за навчання, поселення в гуртожитки, можливостей щодо переведення на бюджет, перехресного вступу, паралельного навчання на двох ОПП тощо.


     Усі вступники отримали вичерпну інформацію на свої запитання, а відповідальні за профорієнтаційну роботу – важливу інформацію щодо запитів наших основних стейкхолдерів, яка буде використана в подальшій роботі.
8 червня така сама зустріч була проведена для випускників коледжів Полтавської області. Важливо те, що присутні вступники отримали інформацію не лише про освітньо-професійні програми ННІ ЕУПІТ, а й ознайомилися зі структурою сайту Університету та всією доступною для випускників інформацією.

Аудиторія: