Продовжується робота з удосконалення освітніх програм спеціальності 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

12 жовтня 2021 року відбулася зустріч зі стейкхолдером ТОВ «АБМ-Трейд». Науковий консультант компанії Олексій Держговський, який здобув кваліфікацію технолога з виробництва і переробки продукції тваринництва саме у Полтавському державному аграрному університеті, взяв активну участь в обговоренні змісту освітньо-професійних програм під час зустрічі з гарантами та робочими групами розробників освітніх програм. Під час обговорення особливу увагу було приділено забезпеченню результатів навчання здобувачів вищої освіти щодо оцінки та забезпечення якості й безпечності технологій виробництва продукції тваринництва, кормів і кормових засобів, рівнів живлення тварин і продукції тваринного походження, а також розроблення й упровадження інноваційних технологій з органічного виробництва і переробки продукції тваринництва. Також обговорена  можливість залучення до освітнього процесу професіоналів-практиків – представників компанії для проведення відкритих лекцій і лабораторних занять.

   

 

Під час зустрічі зі студентами Олексій Держговський розповів про основні принципи роботи компанії: дбати про здоров’я тварин, генерувати нові знання та ресурси, задавати тренди у виробництві та впроваджувати інновації. ТОВ «АБМ-Трейд», яке працює під гаслом «Рецепти здорової ферми», займається виробництвом спеціальних продуктів (лікування і профілактика хвороб тварин) і кормів (корми, кормові добавки та кормові інгредієнти), надає консультативні послуги, а також послуги із дослідження якості кормів.