Продовжуємо рубрику талановитих здобувачів спеціальності 073 Менеджмент – Ганна Джебженяк

Продовжуємо рубрику талановитих здобувачів спеціальності 073 Менеджмент – Ганна Джебженяк

У 2019 році закінчила Покровську загальноосвітню школу, продовжила навчання в коледжі, а згодом – ПДАУ.Після вступу до Полтавського державного аграрного університету на спеціальність 073 Менеджмент почала активно займатися науковою діяльністю – розробленням стартапу Hachathon «Revival», який посів призове місце. Брала активну участь у художній самодіяльності, один із заходів був організований з метою збору коштів на потреби Збройних сил України. Була учасницею конкурсу відеоробіт «Яскраві моменти студентського життя», за результатами конкурсу я посіла ІІІ місце. Брала участь в інтелектуальній грі «Академічна доброчесність як невід’ємна складова якісної освіти».
Паралельно з навчанням розпочала підкорення б’юті-індустрії. Професійно навчатися б’юті-майстерності почала в 2020 році – успішно завершила курс «Перукар-модельєр», який я проходила в навчальному центрі «Інформаційні технології».
Кожна справа має свої особливості, а для мене ці особливості є беззаперечними. Які б я виділила особливості свого захоплення? Це перш за все оперативне мислення, прийняття правильних рішень у конфліктних ситуаціях, тактовність, доброзичливість, постійний самоконтроль, акуратність, витримка такт. Адже для мене важливо  догодити клієнтові, тому завжди намагаюся бути на одній хвилі з клієнтом, адже в моїй роботі важливими якостями є комунікабельність, креативність, працьовитість і гумор.
Усі креативні модні стрижки й зачіски ґрунтуються на класиці та на певних технологіях, тому потрібно обов’язково знати і вміти робити класичні стрижки й зачіски, проте моя «стихія» – це моделювання зачісок. Маю свою сторінку в інстаграм: https://instagram.com/anya_j_hairstylist?igshid=MzNlNGNkZWQ4Mg==, яку час від часу оновлюю та поповнюю фотографіями своїх нових робіт.


Ви запитаєте, коли я все це встигаю? Як на мене, то головне – правильно організувати свій час і дарувати людям емоції і красу.