Продовжуємо рубрику талановитих здобувачів спеціальності 073 Менеджмент

     Минулий рік видався досить важким і тривожним, проте навіть серед таких викликів у житті є місце диву. Йдеться про дивовижних здобувачів вищої освіти кафедри менеджменту ім. І. А. Маркіної.
     У 2022 році наша університетська родина поповнилася непересічними особистостями, які виявили бажання отримати знання за освітньою програмою Менеджмент підприємства. Серед них Артем ГУРЖІЙ, випускник Комунального закладу «Полтавська загальноосвітня школа І–ІІІ ступенів № 27 Полтавської міської ради Полтавської області». Артем має чіткий життєвий план, знає, чого саме хоче від життя, і крок за кроком його реалізовує.      Комунальний заклад “Полтавська загальноосвітня школа I-III ступенів №27 Полтавської міської ради Полтавської області”
     В арсеналі Артема чимало досягнень: участь у відкритому Всеукраїнському турнірі «OLYMPIC STAR», відкритій першості СК А-IСТ «АТАКА» з тхеквондо (ВТФ), чемпіонаті України серед ДЮСШ, СДЮСШОР і клубів з тхеквондо (ВТФ), чемпіонаті України серед ДЮСШ, СДЮШОР, ШВСМ, УФК та СК серед молодших юнаків, юнаків, кадетів, юніорів, чоловіків і жінок, відкритому чемпіонаті міста Полтава з тхеквондо (ВТФ), відкритому Всеукраїнському турнірі з тхеквондо (ВТФ) «Кубок чемпіонів», відкритому Всеукраїнському турнірі «Кращий з Кращих», чемпіонат України з тхеквондо (ВТФ) «пумсе» та ряд інших заходів.
     Наказом адміністрації Управління у справах сім’ї, молоді та спорту Полтавської облдержадміністрації від 12.08. 2019 року № 552 «Про присвоєння спортивних розрядів» та відповідно до норм і вимог Єдиної спортивної класифікації України Артему ГУРЖІЮ присвоєно розряд «Кандидат у майстри спорту України».
     Винятковим для Артема став і 2021 рік:

  • квітень – Всеукраїнський турнір «Кубок чемпіонів», де Артем здобув ІІ місце;
  • жовтень – чемпіонат України з тхеквондо серед ДЮСШ та спортивних клубів, ІІ місце на чемпіонаті України;
  • грудень – чорний пояс, І дан. Чорний колір у тхеквондо – колір мудрості, що об'єднує всі кольори, колір майстра, який символізує майстерність, володіння тхеквондо, а також те, що власник цього пояса не боїться сил зла.

    Тренування, навчання, збори та змагання забирають дуже багато часу, але попри це Артему вдається бути гарним сином, турботливим братом, завзятим студентом, результативним спортсменом. Артем – справжня гордість своїх батьків. Хлопець зазначає: «Уся моя родина підтримує мене – мама, тато та молодший брат. Усі однаково радіють за мої досягнення та підтримують мене». Беззаперечно, колектив кафедри менеджменту ім. І. А. Маркіної також пишається Артемом. Ми маємо за честь бути наставниками такої енергійної, цілеспрямованої, креативної, наполегливої молоді.

Діяльність: