Про можливості виробничої практики та працевлаштування у ТОВ «Жовківський племптахорепродуктор» для студентів ПДАУ

ТОВ «Жовківський племптахорепродуктор» — сільськогосподарська компанія, яка динамічно розвивається та працює у західноукраїнському регіоні. Основними напрямами діяльності є рослинництво та високопрофесійне вирощування свиней на основі найкращої генетики, данської технології та європейських виробничих стандартів.

8 листопада представники ТОВ «Жовківський ППР» завітали в Полтавський державний аграрний університет з метою підписання договору про співпрацю. Цього ж дня рекрутерка компанії Дарія Бондаренко презентувала ТОВ «Жовківський ППР»  студентам-ветеринарам ПДАУ, розповівши їм про можливості виробничої практики, стажування та подальшого працевлаштування.
Як стало відомо з її виступу, компанія надає можливість фахівцям, що починають будувати карʼєру в сільськогосподарській галузі, отримати практичний досвід і знання від кращих спеціалістів, які працюють у ТОВ «Жовківський ППР», і пропонує забезпечення житлом, харчуванням і спецодягом, а також конкурентну та своєчасну виплату заробітної плати, можливість кар'єрного зростання та професійного розвитку.

Приємно усвідомлювати, що коло наших стейкхолдерів постійно розширюється, відкриваючи нові можливості та перспективи для здобувачів вищої освіти ПДАУ.