Презентація спеціальності 126 «Інформаційні системи та технології» для вчителів та школярів

Кафедра інформаційних систем та технологій навчально-наукового інституту економіки, управління, права та інформаційних технологій з радістю вітала у своїх стінах учнів шкіл – майбутніх абітурієнтів.

26 лютого 2020 року викладачі кафедри інформаційних систем та технологій презентували спеціальність 126 «Інформаційні системи та технології» для вчителів та вихованців 11 класу Полтавської гімназії «Здоров’я» №14. В атмосфері навчальної аудиторії й створеної для них  презентації майбутні абітурієнти на мить відчули себе справжніми студентами Полтавської державної аграрної академії.

Здобувачі вищої освіти підготували інформаційний ролик про спеціальність, за якою навчаються, продемонструвавши безпосередньо навчальний процес та аудиторії, у яких він відбувається.

Було наголошено на можливостях, які отримують студенти під час навчання за спеціальністю 126 «Інформаційні системи та технології», зокрема: проходження практики на ІТ-підприємствах, стажування в Німеччині, Угорщині та інших країнах.

Студенти розповіли, чому навчаються та з чим працюють під час опанування навчальних дисциплін. Вони отримують практичні навички у процесі навчання не тільки на лекційних і практичних заняттях, а й завдяки тому, що кафедра долучає їх до проєктування комп’ютерних лабораторій, прокладання  комп’ютерних мереж у навчальних корпусах академії та співпраці з компаніями, які працюють у сфері надання інфокомунікаційних послуг та розробки програмного забезпечення.

Здобувачі вищої освіти зазначили, які якості є важливими для майбутніх фахівців цієї спеціальності, яких компетентностей набувають саме під час навчання в закладі вищої освіти та які результати отримують.

Школярі отримали задоволення від зустрічі з викладачами кафедри інформаційних систем та технологій та обіцяли обрати саме цю спеціальність для вступу!

 

Аудиторія: 

Діяльність: