Представники ПДАУ завітали до учнівської молоді Кобеляк

Продовжується знайомство учнів Полтавщини з перевагами навчання у Полтавському державному аграрному університеті. Цього разу колектив ПДАУ завітав до Кобеляк, щоб зустрітися з працівниками та здобувачами освіти Державного професійно-технічного навчального закладу "Професійний аграрний ліцей", Опорного закладу "Кобеляцький ліцей №1 Кобеляцької міської ради Полтавської області" та учнями шкіл міста.
Після презентації присутнім Університету, відбулася зустріч з директоркою ДПТНЗ "Професійний аграрний ліцей" Тамілою Шевченко та директором ОЗ "Кобеляцький ліцей №1" Яковом Постольником, щоб підписати меморандуми про співпрацю між нашими закладами.
Ведучою заходів була проректор з науково-педагогічної роботи і перспективного розвитку Тамара Шаравара. До заходів долучилися представники усіх наших навчально-наукових інститутів і факультетів, які облаштували тематичні локації. Співробітники ПДАУ розповіли про актуальні спеціальності, яких в Університеті близько 31, можливості проходження студентами закордонних практик, змістовного дозвілля та занять спортом, про комфортні умови проживання та численних партнерів-роботодавців, які радо працевлаштовують наших випускників.
Перед присутніми виступили юні таланти народного ансамблю сучасної пісні «MAL-A-XIT», які традиційно супроводжують усі виїзні профорієнтаційні заходи Університету.