Представники ПДАУ поспілкувалися з учнівською молоддю Гадяча

29 лютого 2024 року команда Полтавського державного аграрного університету на чолі з ректором Олександром Галичем провела виїзний день відкритих дверей для учнівської молоді Гадяча. Захід пройшов на базі Державного навчального закладу "Гадяцьке вище професійне аграрне училище" за підтримки його директора Олександра Мигаля. Під час зустрічі було підписано договір про співробітництво між ПДАУ та ДНЗ "Гадяцьке ВПАУ". До заходу долучилися представники обох навчально-наукових інститутів і всіх факультетів ПДАУ, які облаштували тематичні локації.

Ведучою заходу була доцентка кафедри гуманітарних і соціальних дисциплін Тамара Лахач,  відповідальна за профорієнтацію у ПДАУ. На заході зібралося понад сотню старшокласників Гадяча, які із зацікавленням послухали презентацію ректора ПДАУ Олександра Галича та поспілкувались із представниками підрозділів Університету.

Співробітники ПДАУ розповіли про актуальні спеціальності, яких в Університеті близько 30,  можливість проходження студентами закордонних практик, змістовного дозвілля та занять спортом, про комфортні умови проживання та численних партнерів-роботодавців, які радо працевлаштовують наших випускників.

Також до події долучилися представники Відокремленого структурного підрозділу "Лохвицький механіко-технологічний фаховий коледж ПДАУ", які допомогли у проведенні профорієнтаційної роботи та підготували смаколики для гостей.

      

      

      

      

      

Більше фото>