Представники ПДАУ поспілкувалися з молоддю Шишаччини

Шишаки – мальовничий куточок Полтавщини, багатий на талановиту молодь. Саме тому знайомство з місцевими закладами освіти та презентація Полтавського державного аграрного університету шишацькій молоді стали невіддільною частиною профорієнтаційної роботи ПДАУ.
 
4 квітня представники Полтавського державного аграрного університету завітали до Шишацької громади. Цей профорієнтаційний захід було проведено для учнів Шишацького ліцею Полтавської обласної ради, опорного закладу «Шишацький ліцей ім. В. І. Вернадського Шишацької селищної ради Полтавської області» та  Яреськівської загальноосвітньої школи ім. Ф. П. Борідька.
 
Під час заходу:
• фахівчиня з профорієнтації, доцентка кафедри гуманітарних і соціальних дисциплін Лахач Тамара  презентувала ПДАУ учням, зокрема розповіла про актуальні спеціальності, що відповідають потребам сучасного ринку праці, цікаве й насичене студентське життя та  можливості працевлаштування після завершення навчання в Університеті;
• школярі мали змогу поспілкуватися зі студентами ПДАУ, дізнатися про їхній досвід навчання та життя Університету;
• функціонували тематичні локації, де можна було ознайомитися з науковими та творчими  здобутками ПДАУ, докладніше дізнатися про спеціальності, які можна опанувати в нашому Університеті.
Найбільш дійовими були учні Яреськівської загальноосвітньої школи ім. Ф. П. Борідька,  які з цікавістю ставили запитання та брали участь в усіх активностях. 
 
ПДАУ – це ваш шлях до успішного майбутнього!