Практичне заняття-конференція

     8 листопада 2022 року відбулося онлайн практичне заняття-конференція з навчальної дисципліни «Управління ризиками у підприємстві».

    Доцентка кафедри менеджменту ім. І. А. Маркіної Олена ВАРАКСІНА зауважила, що  менеджмент ризиків є надактуальним питанням, вимогою часу. З вітальним словом і побажаннями успіху, натхнення та миру звернулася до присутніх завідувачка кафедри менеджменту ім. І. А. Маркіної Тетяна ВОРОНЬКО-НЕВІДНИЧА.

   На важливості ефективного управління у воєнний час здобувачам вищої освіти ступеня магістра за освітньою програмою Бізнес-адміністрування спеціальності Менеджмент наголосив гість заняття – головний спеціаліст відділу з питань регіонального розвитку управління стратегічного планування та регіонального розвитку Департаменту економічного розвитку, торгівлі та залучення інвестицій Олександр Олександрович КАСЬЯН.Пан Олександр окреслив основні виклики, які постали сьогодні перед суспільством, та шляхи їх подолання, звернув увагу студентів на те, що попри важкі часи держава продовжує піклуватися про молодих спеціалістів, і презентував ряд грантових програм, які надають фінансування для підтримки й розвитку бізнесу.

Аудиторія: 

Діяльність: