Посвята «Молоді науковці-2019»: проведення круглого столу «Фізичний і психічний стан сучасного керівника як форма виразу його іміджу»

5 листопада 2019 р. викладачами кафедри публічного управління та адміністрування (доцентом Шуптою І.М., доцентом Щетініною Т.О. спільно з активом студентського наукового гуртка «Територія науки» (науковий керівник – доц., к.п.н., доцент кафедри публічного управління та адміністрування  Шупта І. М.), за активної підтримки психологічної служби ПДАА (практичний психолог Плаксієнко І. Л., доц., к. хім. наук, доцентом кафедри екології, збалансованого природокористування та захисту довкілля) було проведено круглий стіл: «Фізичний і психічний стан сучасного керівника як форма виразу його іміджу» для здобувачів першого курсу освітньо-професійної програми Публічне управління та адміністрування.

 

Цей круглий стіл по суті став своєрідною посвятою «Молоді науковці – 2019» для здобувачів вищої освіти, які стали членами студентського наукового гуртка «Територія науки», який діє на кафедрі  "Публічного управління та адміністрування". 

Серед проблем, котрих торкалися здобувачі під час своїх доповідей, було чимало тих, які є надзвичайно актуальними при вивченні навчальної дисципліни «Самоменеджмент».

Спеціальними гостями круглого столу були викладачі кафедри публічного управління та адміністрування Сердюк Ольга Іванівна та Мирна Ольга Володимирівна.

 

Були підготовлені наступні доповіді:

  1. «Фази біологічних ритмів в житті людини» (Нос Владислав, здобувач 1 курсу за ОПП Публічне управління та адміністрування, СВО «Бакалавр», член СНГ «Територія науки).
  2. «Особливості виникнення та функціонування репутаційного менеджменту в Україні» (Кулаков Дмитро, Вільховий Владислав, здобувачі 1 курсу за освітньо-професійною програмою Публічне управління та адміністрування, СВО «Бакалавр», члени СНГ «Територія науки»).
  3. «Періоди життя (життєві цикли) людини» (Півень Анастасія, здобувачка 1 курсу за освітньо-професійною програмою Публічне управління та адміністрування, СВО «Бакалавр», член СНГ «Територія науки»).
  4. «Добові та тижневі біологічні ритми людини» (Малиш Анна, здобувачка 1 курсу за освітньо-професійною програмою Публічне управління та адміністрування, СВО «Бакалавр», член СНГ «Територія науки»).
  5. Трудоголізм – хвороба сучасних менеджерів (Тараненко Таїсія, здобувачка 1 курсу за освітньо-професійною програмою Публічне управління та адміністрування, СВО «Бакалавр», член СНГ «Територія науки»).
  6. «Фізична активність сучасного менеджера» (Нечитайло Анна, здобувачка 1 курсу за освітньо-професійною програмою Публічне управління та адміністрування, СВО «Бакалавр», член СНГ «Територія науки»).
  7. «Стрес в професійній діяльності керівника» (Орехівська Катерина, здобувачка 1 курсу за освітньо-професійною програмою Публічне управління та адміністрування, СВО «Бакалавр», член СНГ «Територія науки»).
  8. «Офіс як показник ділового статусу» (Нікітченко Сніжана, здобувачка 1 курсу за освітньо-професійною програмою Публічне управління та адміністрування СВО «Бакалавр», член СНГ «Територія науки»).

 

Керівництво кафедри публічного управління та адміністрування виносить подяку за організацію круглого столу модераторам – Красноус Анастасії – ЗВО 1 курсу за спеціальністю «Менеджмент» СВО «Бакалавр Полтавської державної аграрної академії та Івановій Валерії  – ЗВО 1 курсу за спеціальністю «Менеджмент» СВО «Бакалавр» Полтавської державної аграрної академії.

 

Окрім того, висловити подяку викладачам факультету економіки та менеджменту - Шупті І.М. – керівнику психологічної служби, доц., к.пед.н., доценту кафедри публічного управління та адміністрування Полтавської державної аграрної академії, а також куратору академічної групи ПУА_бд_11 Щетініній Т.О., які стали організаторами та активними учасниками цього заходу.

 

А також усім учасникам круглого столу – здобувачам вищої освіти 1 курсу  за освітньо-професійною програмою Публічне управління та адміністрування, які продемонстрували відмінні якості сучасної ділової людини.

 

Аудиторія: 

Мітки: 

Діяльність: