Підвищення кваліфікації фахівців з контролю якості зерна

 

Відділ із забезпечення освіти дорослих та інноваційного розвитку навчально-наукового центру інформаційно-комунікаційних освітніх технологій та освіти дорослих з  з 19 по 23 червня 2023 року на замовлення підприємств ПАОП «ЗОРЯ» та ТОВ «ЛІАЛ ЗЕРНО» провів курси підвищення кваліфікації фахівців з контролю якості зерна за програмою «Технологія зберігання зерна», за підсумками яких фахівці отримали свідоцтва про підвищення кваліфікації.

Навчання проводила кандидатка сільськогосподарських наук, доцентка, доцентка кафедри рослинництва навчально-наукового інституту агротехнологій, селекції та екології ПДАУ Ольга БАРАБОЛЯ.

На курсах підвищення кваліфікації розглядалися теоретичні та практичні питання з вивчення основ теорії і практики зберігання продукції рослинництва – пшениці озимої та ярої, ячменю, соняшника, кукурудзи та інших культур.

Слухачі знайомилися з правилами відбору проб із партій зерна та формування середнього зразка, визначали показники якості – склоподібність та натурну масу зерна, засміченість і зараженість його шкідниками, а також кількість і якість клейковини в зерні пшениці. Це основні показники якості при заготівлі зерна на елеваторах та хлібоприймальних підприємствах.

Тож запрошуємо всіх зацікавлених до співпраці. За детальною інформацією для охочих підвищити кваліфікацію з цієї тематики звертатися за телефоном 0661785825.

 

   

 

   

 

Діяльність: