Підсумки першого (відбіркового) етапу ІV Обласного конкурсу творчих робіт для школярів і юнацтва «Громада моєї мрії»

Підсумки першого (відбіркового) етапу ІV Обласного конкурсу творчих робіт для школярів і юнацтва «Громада моєї мрії»

    24 листопада 2021 року на кафедрі публічного управління та адміністрування Полтавського державного аграрного університету (ПДАУ) відбулося підбиття підсумків першого (відбіркового) етапу ІV Обласного конкурсу творчих робіт для школярів і юнацтва «Громада моєї мрії».

    Мета конкурсу полягає в залученні молоді до виконання нагальних завдань місцевих громад, формуванні їхньої громадянської компетентності та активності, створенні належних умов для вияву патріотизму, високих моральних якостей.
На цей конкурс було надіслано 15 творчих робіт: вісім робіт беруть участь у конкурсі в категорії «Індивідуальна діяльність», сім робіт – у категорії «Колективна діяльність». Усього у 2021 році до участі в Обласному конкурсі долучилося 36 учнів. Творчі роботи учасників конкурсу представлені проєктами, спрямованими на осучаснення навчальних і спортивних споруд, зелених зон закладів освіти, організацію дозвілля, створення екологічного громадського простору, інтернет-телебачення, цеху з обробки вовни.

    Журі Обласного конкурсу творчих робіт для школярів і юнацтва «Громада моєї мрії» працювало у такому складі:

  • Лозинська Т. М., докторка наук з державного управління, професорка, завідувачка кафедри публічного управління та адміністрування ПДАУ;
  • Микійчук В. П., виконавчий директор Асоціації «Полтавська обласна асоціація органів місцевого самоврядування»;
  • Дячков Д. В., заступник директора ННІ ЕУПІТ ПДАУ, доктор економічних наук, доцент;
  • Дорофєєв О. В., доктор економічних наук, доцент, професор кафедри публічного управління та адміністрування ПДАУ;
  • Сердюк О. І., кандидат економічних наук, доцент, професор кафедри публічного управління та адміністрування ПДАУ.

   

   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   За результатами роботи журі до участі у II (фінальному) етапі конкурсу обрано по 4 номінанти у категоріях «Індивідуальна діяльність» і «Групова діяльність».

    9 грудня о 10:00 у Полтавському державному аграрному університеті (м. Полтава, вул. Сковороди, 1/3, оф. 417) відбудеться підбиття підсумків ІІ (фінального) етапу ІV Обласного конкурсу творчих робіт для школярів і юнацтва «Громада моєї мрії» у форматі відеоконференції (платформа Google Meet), під час якої учасники конкурсу презентуватимуть журі свої творчі роботи. Учасники, запрошені до участі у ІІ (фінальному) етапі, мають підготувати відеопрезентацію проєкту (до 5 хв) і надіслати її до 6 грудня 2021 року на електронну адресу pua@pdaa.edu.ua.

    Усі учасники ІV Обласного конкурсу творчих робіт для школярів і юнацтва «Громада моєї мрії» будуть запрошені до перегляду трансляції підбиття підсумків ІІ (фінального) етапу конкурсу (платформа Google Meet).

   Нагородження переможців та учасників ІV Обласного конкурсу творчих робіт для школярів і юнацтва «Громада моєї мрії» відбудеться після закінчення конференції. На адресу відповідних закладів освіти будуть надіслані дипломи переможців і грамоти учасників. Керівники проєктів отримають сертифікати, що підтверджують участь у конкурсі їхніх учнів.

Список учасників, запрошених до участі у ІІ (фінальному) етапі ІV Обласного конкурсу творчих робіт для школярів і юнацтва «Громада моєї мрії»

Оргкомітет конкурсу


 
 

Аудиторія: