Підбиття підсумків за результатами проходження виробничої практики

21 травня на кафедрі інформаційних систем та технологій навчально-наукового інституту економіки, управління, права та інформаційних технологій відбулося засідання щодо підбиття підсумків за результатами проходження виробничої практики студентами за освітньо-професійною програмою «Інформаційна діяльність підприємства» спеціальності 076 «Підприємство, торгівля та біржова діяльність» ВСП «Фаховий коледж управління, економіки і права Полтавського державного аграрного університету».

Із 26 квітня по 21 травня 2021 року завдяки спільним домовленостям між професорсько-викладацьким складом ВСП «Фаховий коледж управління, економіки і права Полтавського державного аграрного університету», кафедр інформаційних систем та технологій, підприємництва і права навчально-наукового інституту економіки, управління, права та інформаційних технологій та адміністрацією і працівниками компанії «OMEGA DEVELOPMENT» (м. Київ) студенти долучилися до обробки даних, призначених для навчання нейронних мереж у складі інформаційної системи з моніторингу дорожньо-транспортних пригод на дорогах України, в основу якої покладений функціонал штучного інтелекту. Студенти-випускники отримували завдання від розробників цієї інформаційної системи та звітувалися про виконані завдання працівникам компанії-стейкхолдера «OMEGA DEVELOPMENT».

У межах такої форми проведення виробничої практики студентам була надана можливість апробувати свої знання та практичні навички у процесі практичної діяльності діючої компанії у сфері розроблення інформаційних систем і технологій.

Генеральний директор компанії «OMEGA DEVELOPMENT» Рябий Мирослав Олександрович на підсумковому засіданні відзначив, що всі випускники ВСП «Фаховий коледж управління, економіки і права Полтавського державного аграрного університету» успішно виконали поставлені індивідуальні завдання і заслуговують на позитивну оцінку їхньої діяльності, оскільки результати практичної роботи студентів показали високий рівень розвитку їхніх фахових компетентностей.

Після підбиття підсумків виробничої практики на підставі рішення адміністрації навчально-наукового інституту економіки, управління, права та інформаційних технологій студентів ознайомили з діяльністю профільних кафедр.

Завідувач кафедри інформаційних систем та технологій к. т. н., доцент Уткін Юрій Вікторович провів екскурсію по сучасних аудиторіях кафедри, ознайомив екскурсантів із можливістю вступу на скорочений термін навчання за освітньо-професійною програмою «Інформаційні управляючі системи».

Студентів зацікавили технічні можливості навчально-дослідної лабораторії інтелектуальних систем, комп’ютерних мереж та Інтернету речей, яка була відкрита на кафедрі.

Завідувач кафедри підприємництва і права д. е. н., професор Махмудов Ханлар Зейналович привітав студентів-випускників ВСП «Фаховий коледж управління, економіки і права Полтавського державного аграрного університету» із закінченням проходження виробничої практики.

З метою профорієнтаційної роботи Дем’яненко Наталія Василівна, к. е. н., доцентка, доцентка кафедри, презентувала освітньо-професійну програму «Підприємництво». Студенти зацікавилися додатковими можливостями програми, такими як опанування відкриття власної справи та отримання консультації від роботодавців ринку Полтавщини. Також вони обговорили переваги навчання за спеціальностями 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» і 081 «Право».

Вітаємо студентів-випускників ВСП «Фаховий коледж управління, економіки і права Полтавського державного аграрного університету» з успішним закінченням проходження виробничої практики та бажаємо подальших досягнень і здобутків у навчанні. Зичимо їм зробити правильний вибір і продовжити навчання у Полтавському державному аграрному університеті в новому навчальному році!

 

Аудиторія: 

Мітки: 

Діяльність: