9–11 вересня 2025 року відбулися засідання комісій із заслуховування звітів з виробничої практики здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за освітньо-професійною програмою «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» 4 курсу та 3 курсу за скороченим терміном завчання.
Під час захисту звітів з комплексної технологічної практики студенти продемонстрували, що повною мірою досягли її мети, а саме: опанували сучасні методи, форми професійної діяльності; сформували професійні уміння і навички, потрібні для самостійного виконання завдань в умовах виробництва; здобули й поглибили практичні знання та навички з використання сучасних технологій виробництва і переробки продукції тваринництва. У своїх доповідях студенти із захопленням розповідали про підприємства, на яких проходили практику та ділились набутим досвідом практичної діяльності на ТОВ НВП «Глобинський свинокомплекс», філії «Дібрівський кінний завод № 62» ДП «Конярство України», ПАТ «Полтаваплемсервіс», ДП ДГ «Мирне» Інституту продовольчих ресурсів НААН України, Інститут свинарства і АПВ НААН України, ПП «Білоцерківська агропромислова група» та ін.
Міжкафедральні комісії із захисту звітів у складі викладачів Віктора Слинька, Богдана Шаферівського, Марії Ільченко і Лариси Кузьменко встановили досягнення загальних і фахових компетентностей та програмних результатів навчання, передбачених освітньо-професійною програмою, та досить високо оцінили рівень виконання програми виробничої практики здобувачами вищої освіти.