3 червня 2025 року відбулася екскурсія здобувачів вищої освіти за освітньо-професійними програмами Харчові технології та Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва ступеня бакалавра на підприємство «Глобинський маслосирзавод» на чолі з керівниками практики Юлією Карбан, Марією Ільченко. Це підприємство є популярним українським виробником молочної продукції, активним учасником всеукраїнських виставок, надійним партнером і багаторазовим спонсором культурних заходів, що об’єднує найліпші традиції лідерства з новітніми поглядами на ефективне виробництво.
З метою виконання програми навчальної практики «Технологія переробки продукції тваринництва» студенти ознайомилися з технологічними процесами виробництва молока.
Наразі велика площа цехів і налагоджена схема роботи дає змогу заводу переробляти понад 150 тонн молока на добу. Якість і корисні властивості продукції – пріоритетні завдання, які керівництво та колектив товариства втілює в життя завдяки постійному вдосконаленню виробництва та найсуворішому контролю якості сировини й готових виробів.
Дякуємо керівництву Глобинського маслосирзаводу за проведену цікаву та змістовну екскурсію.