Перспективи розширення співпраці зі стейкхолдерами освітньо-професійної програми «Інформаційні управляючі системи»

На кафедрі інформаційних систем та технологій відбулася чергова робоча зустріч зі стейкхолдерами освітньо-професійної програми «Інформаційні управляючі системи» від компаній ТОВ «ВАК» (директор Вадим Дубов), ТОВ «Omega Solutions» м. Києва (технічний директор Мирослав Рябий) та ТОВ «Omega Development» (технічний директор Сорокопуд Владислав). Серед присутніх також викладачі та студенти.

Під час зустрічі обговорили попередні результати, які одержали студенти під час проходження першої виробничої практики на підприємствах, та плани й основні завдання майбутніх практик. Стейкхолдери також висловили своє бачення щодо тематики та змісту індивідуальних завдань практики.

Студенти виявили зацікавленість, під час співбесіди вони отримали досить вичерпні відповіді щодо можливостей закріплення практичних навичок з дисциплін освітньо-професійної програми.

Стейкхолдери, своєю чергою, дали позитивну оцінку підготовці студентів, які проходили практику в їхніх компаніях, вирішили заохочувати здобувачів вищої освіти до участі у проєктах компаній, а також надавати можливість студентам набувати практичних навичок і в подальшому.

Завідувач кафедри інформаційних систем та технологій Уткін Юрій Вікторович погодив із директорами компаній питання укладення окремих договорів про науково-технічну співпрацю.

 

Аудиторія: 

Діяльність: