Перший захист кваліфікаційних робіт здобувачами вищої освіти ступеня бакалавра за спеціальністю 181 Харчові технології

Із 8 до 11 червня 2021 року на кафедрі харчових технологій тривав публічний захист кваліфікаційних робіт здобувачами вищої освіти ступеня бакалавра денної форми навчання за спеціальністю 181 Харчові технології,  який, безсумнівно, увійде в історію факультету технології виробництва і переробки продукції тваринництва як перший захист і випуск студентів цієї спеціальності.

До уваги екзаменаційної комісії, головою якої був начальник ковбасного цеху ФОП Венгровський В.В. – ТМ «Тахтаулівські ковбаси», були представлені 18 випускових проєктних і 12 науково-дослідних робіт.

У проєктних роботах студенти розробляли проєкти будівництва м’ясопереробних і молокопереробних підприємств і пивоварних заводів.

У випускових науково-дослідних роботах були досліджені технології субкритичного екстрагування фенольних сполук із картопляної шкірки, лікопіну з томатних вичавок, цільових компонентів зі стевії, БАР із яблучних вичавок і бузини; вдосконалені технології сиркових десертів, м’ясопродуктів з використанням рослинних екстрактів, м’ясних напівфабрикатів на основі бобових тощо.

 

Студенти показали гарні результати підсумкової атестації першого (бакалаврського) рівня вищої освіти, адже 50 % робіт захищені на відмінно! За результатами публічного захисту кваліфікаційних робіт усім здобувачам вищої освіти присвоєна кваліфікація бакалавра з харчових технологій.

Колектив кафедри харчових технологій щиро вітає своїх перших випускників-харчовиків із успішним захистом! Із радістю чекаємо на зустріч із ними для продовження навчання та отримання наступного освітнього ступеня – магістра з харчових технологій!

 

Аудиторія: 

Діяльність: