Перший етап пройдено успішно!

Перший етап пройдено успішно!

     21 січня 2022 року відбулося розширене засідання кафедри публічного управління та адміністрування з метою проведення фахового семінару щодо оприлюднення дисертаційної роботи здобувачки вищої освіти третього освітньо-наукового рівня Карапиш Світлани Павлівни «Трансформація державного управління розвитком загальної середньої освіти в інформаційному суспільстві», поданої на здобуття наукового ступеня доктора філософії за спеціальністю 281 Публічне управління та адміністрування. Робота була виконана під керівництвом кандидата економічних наук, професора Галича Олександра Анатолійовича.


     Головувала на семінарі докторка наук з державного управління, професорка, завідувачка кафедри публічного управління та адміністрування Лозинська Т. М. Рецензування роботи здійснили доктор економічних наук професор кафедри публічного управління та адміністрування Дорофєєв О. В. та доктор економічних наук професор кафедри менеджменту Зось-Кіор М. В. Рецензенти надали позитивний відгук і рекомендували порушити процедуру захисту дисертації після здійснення редакційних правок тексту роботи.
     Науково-педагогічні працівники кафедри публічного управління та адміністрування і запрошені науковці з інших кафедр навчально-наукового інституту економіки, управління, права та інформаційних технологій з великою зацікавленістю взяли участь в обговоренні дисертації, виконаної на тему, яка близька всім освітянам, є своєчасною і актуальною. Аспірантка зробила блискучу презентацію отриманих результатів і продемонструвала володіння методологією наукового дослідження, глибоке знання предмета дослідження, вміння аргументовано відстоювати свою позицію, витримку та повагу до колег.
     Колектив кафедри щиро вітає Світлану Павлівну з виконанням ще однієї складової  індивідуального плану навчання на ОНП «Публічне управління та адміністрування»  і бажає їй та науковому керівнику успішного захисту!

Діяльність: