Перемога здобувачки вищої освіти спеціальності 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва у конкурсі студентських наукових робіт

28 лютого 2024 року відбулося нагородження здобувачки вищої освіти 2 курсу освітньо-професійної програми Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва першого (бакалаврського) рівня Вікторії Скриннік за перемогу у стипендіальній конкурсній програмі «Зростай з YEDNIST’ GROUP» студентських наукових робіт аграрних університетів. Вікторія Скриннік посіла почесне І місце та була нагороджена грамотою і стипендіальним чеком.

   

Нагороду від організатора конкурсу компанії «YEDNIST’ GROUP» вручили директорка з управління персоналом Інна Гавриш та начальник відділу персоналу Руслана Бережна. Проєкт є соціальною програмою від компанії, яка направлена на підтримку молоді та дає можливість амбіційним і обдарованим студентам отримати матеріальну допомогу для навчання.

YEDNIST’ GROUP утримує лідируючі позиції в галузі годівлі, здоров’я та біобезпеки тварин майже 30 років, є надійним партнером університету щодо оновлення змісту освітньо-професійних програм, активної участі в освітньому процесі, практичній підготовці здобувачів вищої освіти та працевлаштування випускників.