Перемога студентів-менеджерів у міжнародному конкурсі

       2 червня 2023 року на базі Кременчуцького національного університету ім. Михайла Остроградського пройшов щорічний Міжнародний конкурс студентських наукових робіт зі спеціальності 073 Менеджмент.
     У конкурсі взяли участь 67 студентів із 15 країн світу, зокрема Словенії, Італії, Туреччини, Польщі, Естонії, Казахстану, Болгарії та ін. На розгляд журі було подано 37 наукових робіт. До конкурсу долучилися і здобувачки вищої освіти за спеціальністю 073 Менеджмент Полтавського державного аграрного університету Малашенко А. С., Черевко А. В., Оливенко А. О. разом з іноземними здобувачками, такими як Олексенко Анна (Університет Тарту, Естонія), Фаріде Нур Куліскан (Університет Памуккале, Туреччина), Марьєм Азруел (Університет Модени, Італія).

      За результатами захисту наукових робіт, який проходив англійською мовою, наукова робота здобувачок вищої освіти Малашенко Анни та Олексенко Анни під керівництвом Тимура Євгеновича Іщейкіна, к. е. н, доцента, доцента кафедри менеджменту ім. І. А. Мркіної, на тему «Тенденції та перспективи розвитку зовнішньоекономічної діяльності України в умовах воєнного стану» посіла 3 місце та була відзначена дипломом ІІІ ступеня.
       Щирі вітання студентам і їхньому науковому керівнику та побажання нових наукових здобутків і досягнень!