Перемога магістрів-менеджерів на Всеукраїнському конкурсі кваліфікаційних робіт

Перемога магістрів-менеджерів на Всеукраїнському конкурсі кваліфікаційних робіт!

      Якісна освіта здобувачів вищої освіти для Полтавського державного аграрного університету – це не лише стратегічне завдання, але й ключовий чинник подальшого успішного працевлаштування та професійного становлення випускників.
Всеукраїнський конкурс кваліфікаційних робіт зі спеціальності 073 Менеджмент за спеціалізаціями «Менеджмент персоналу» та «Менеджмент бізнес-структур», що відбувався на базі Київського національного університету технологій та дизайну, вкотре дав змогу оцінити високий рівень підготовки  наших студентів і керівників робіт.
      Київський національний університет технологій та дизайну згідно з листом Державної установи «Інститут модернізації змісту освіти» Міністерства освіти і науки України № 22.1/10-1740 від 10.05.2019 р. було призначено базовим закладом вищої освіти для проведення ІІ туру Всеукраїнського конкурсу. У ньому і відбулося підсумкове засідання конкурсної комісії, на якому були визначені переможці.
      Унаслідок плідної дискусії провідних науковців щодо змісту кваліфікаційних робіт, наукової новизни та реальних практичних досліджень у роботах магістрів було сформовано спільне бачення напрямів удосконалення підготовки фахівців із менеджменту, конкурентоспроможних на ринку праці.
      Серед переможців були здобувачі вищої освіти за ОПП Бізнес-адміністрування спеціальності 073 Менеджмент Полтавського державного аграрного університету:

  • - Алієв Артур Ілгарович (наукова керівниця – завідувачка кафедри менеджменту ім. І. А. Маркіної Воронько-Невіднича Тетяна Вікторівна), який отримав диплом ІІ ступеня за спеціалізацією «Менеджмент бізнес-структур» за свою кваліфікаційну роботу на тему «Система стратегічного управління підприємством в умовах динамічного бізнес-середовища»;
  • - Януш Вікторія Анатоліївна (наукова керівниця – доцентка кафедри менеджменту ім. І. А. Маркіної Сазонова Тетяна Олександрівна), яка отримала диплом ІІ ступеня за спеціалізацією «Менеджмент персоналу» за свою кваліфікаційну роботу на тему «Управління формуванням корпоративної культури».

      Сердечно вітаємо студентів Артура Алієва та Вікторію Януш, а також їхніх науков

 

их керівниць Тетяну Воронько-Невідничу та Тетяну Сазонову! Нехай ці дипломи та подяки будуть для всіх вас підтвердженням професійності, згадкою про складний період і натхненням на нові професійні звершення!

      Заключна конференція з підбиття підсумків Всеукраїнського конкурсу кваліфікаційних робіт мала відбутись у «чорний день» – 24 лютого 2022 року. Відповідно в дипломах переможців стоїть дата, яка лише підтверджує, що попри мрії ворога Україна є, Україна живе, Україна працює!