ПДАУ розпочав співпрацю з найбільшим у Європі підприємством з розведення індиків

Кращі завжди працюють з кращими. Полтавський державний аграрний університет — лідер серед ЗВО Полтавщини, що ретельно підбирає стейкхолдерів, які також посідають панівні позиції у своїй галузі.
16 жовтня відбулося підписання меморандуму між нашим університетом і Kartzfehn — найбільшим у Європі підприємством із розведення індиків. Ця компанія постачає добовий молодняк птиці, молодих індиків та інкубаційні яйця практично по всьому світу. Історія бренду бере свій початок у далекому 1922 році. З того часу Kartzfehn впевнено розширює свій вплив на міжнародному ринку птахівництва. У компанії панує атмосфера відкритої та чесної співпраці, що допомагає їй вибудовувати дружні відносини з партнерами.

Ректор ПДАУ Олександр Галич та офіційний представник Kartzfehn у Східній Європі та Центральній Азії Олександр Куліченко скріпили своїми підписами меморандум про співпрацю. На зустрічі також були присутні  проректор з науково-педагогічної, наукової роботи Олег Горб, який відповідає за міжнародну співпрацю нашого університету, та декан факультету технологій тваринництва та продовольства Анатолій Шостя, які висловили свої побажання щодо подальшої співпраці.

Гість завітав не з пустими руками, він презентував нашим науковцям дві ексклюзивні європейські книги, перша з яких присвячена технологіям відгодівлі індиків, а в другій ідеться про основні хвороби цих птахів і їх профілактику. Співробітники ПДАУ з великою вдячністю прийняли ці подарунки, які, безперечно, стануть цінним надбанням бібліотечних фондів ПДАУ.