ПДАУ продовжує знайомитися з майбутніми абітурієнтами!

 

16 листопада до Полтавського державного аграрного університету завітали одинадцятикласники КЗ "Полтавська загальноосвітня школа І–ІІІ ступенів № 26 Полтавської міської ради Полтавської області", щоб  ближче познайомитися з нашим ЗВО, перш за все з навчально-науковим інститутом економіки, управління, права та інформаційних технологій. Учні мали змогу дізнатися про деякі спеціальності та поставити запитання викладачам.

Школярів розділили на три "команди", які були  закріплені за досвідченими викладачами кафедри маркетингу, кафедри підприємництва і права та кафедри менеджменту ім. І. А. Маркіної, кожна з яких серйозно підготувалася до прийому майбутніх студентів: організувала для них різноманітний інтерактив і заготовила приємні подарунки.

Від кафедри підприємництва і права одинадцятикласників зустріли з вітальним словом завідувач кафедри доктор економічних наук, професор Ханлар Махмудов, кандидатка економічних наук, доцентка Олена Михайлова та кандидатка економічних наук, доцентка Наталія Дем’яненко. Зі школярами було проведено дві гри: "Створи свою бізнес-ідею" і "Marshmallow Challenge". Також усі охочі випробували свої сили у вікторині "Цікаві факти про підприємництво і відомі бренди". Старшокласники переконалися, що навчатися не тільки корисно, але й цікаво.

Кафедра маркетингу підготувала інтелектуально-розважальну гру "ProМаркетинг", на якій були присутні кандидати економічних наук, доценти Іван Терещенко, Тетяна Дядик, Вікторія Даниленко, а також студенти старших курсів ПДАУ. Школярі випробували себе, виконуючи цікаві й нетривіальні завдання, зокрема у конкурсах зі складання логотипів, угадування слоганів, ідентифікації рекламних елементів і побудови асоціативних рядів тощо. Наприкінці зустрічі гостей Університету нагородили за активну участь в іграх дипломами та солодкими призами.

Кафедра менеджменту ім. І. А. Маркіної підготувала тренінг "Креативний менеджмент" та інтерактив, завдання якого полягало у створенні власного підприємства.
З вітальним словом виступила директорка ННІ ЕУПІТ кандидатка економічних наук, доцентка Алла Світлична та завідувачка кафедри кандидатка економічних наук, доцентка Тетяна Воронько-Невіднича.
Завдяки цьому заходу школярі відчули себе справжніми менеджерами та зрозуміли специфіку цієї професії. Після активного та корисного спілкування їм вручили подяки і запропонували разом з викладачами випити смачної кави.

Тож бажаємо майбутнім абітурієнтам зробити правильний вибір, адже в ПДАУ кожен точно знайде своє...