ПДАУ продовжує роботу над новою ОПП Водні біоресурси та аквакультура

Представники Полтавського державного аграрного університету завітали з робочим візитом до Управління державного агентства меліорації та рибного господарства у Полтавській області. У Кременчуці зустрілися декан факультету технологій тваринництва та продовольства Анатолій Шостя, декан факультету ветеринарної медицини Сергій Кулинич і керівниця Управління Оксана Кулинич — наш стейкхолдер, що бере безпосередню участь у розробленні освітньо-професійної програми 207 Водні біоресурси та аквакультура.
Завдяки зустрічі вдалося отримати цінні поради з приводу вдосконалення цієї освітньо-професійної програми. Фахівці Управління державного агентства меліорації та рибного господарства у Полтавській області розповіли про основних виробників і переробників продукції рибництва та стан водойм Полтавщини.
Домовилися про можливість для майбутніх здобувачів вищої освіти за цією ОПП проходити виробничі практики на базі Управління та використовувати академічну мобільність на підприємстві.
До розроблення освітньо-професійної програми 207 Водні біоресурси та аквакультура також долучилися завідувач кафедри технології виробництва продукції тваринництва професор Анатолій Поліщук і професорка кафедри біології продуктивності тварин імені академіка О. В. Квасницького Лариса Кузьменко.