Олімпіада з навчальної дисципліни «Електронне урядування»: участь здобувачів вищої освіти спеціальності «Публічне управління та адміністрування» (день перший)

Перший день другого етапу студентської олімпіади з навчальної дисципліни «Електронне урядування» розпочався 18 травня 2021 року з онлайн-реєстрації, технічного підключення, шифрування учасників.

Із вітальними промовами виступили представники установ-організаторів олімпіади: КПІ імені Ігоря Сікорського, Міністерства з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України, Міністерства цифрової трансформації України, Програми EGAP з упровадження цифрових інструментів у громадах. Учасників олімпіади також привітала Тамара Лозинська, завідувачка кафедри публічного управління та адміністрування ПДАУ, доктор наук з державного управління, професорка.

У конкурсному тестуванні в онлайн-форматі, у тренінгу від програми Електронне врядування задля підзвітності влади та участі громади (EGAP) взяли участь здобувачі спеціальності «Публічне управління та адміністрування» ОПП «Місцеве самоврядування» Аліна Гончаренко, Євген Гнаток, Влада Кочур, Таїсія Тараненко. Аспірант кафедри публічного управління та адміністрування ОНП «Публічне управління та адміністрування», здобувач ступеня доктора філософії Олександр Глазов виступив у ролі наставника команди.

Протягом дня учасники мали можливість взяти участь в додаткових івентах:

  • онлайн-активностях від партнерів – IT-компанії BWN GROUP «Розвиток е-урядування в Україні та сучасні виклики», Всеукраїнського молодіжного центру «U-Report як можливість реалізації електронної демократії»;

  • презентації командних проєктів студентів спеціальності 281 «Публічне управління та адміністрування».

Позитивні враження отримали учасники тренінгу «Цифровізація дистанційного навчання – те, про що не розкажуть ЗМІ» від Артура Селецького, заступника міністра з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації Міністерства освіти і науки України.

Підсумком насиченої програми першого дня олімпіади стало оцінювання робіт учасників членами журі та виставлення рейтингових балів у Padlet.

 

Аудиторія: 

Мітки: 

Діяльність: