Оголошується конкурс творчих робіт для школярів та юнацтва «ГРОМАДА МОЄЇ МРІЇ»

Полтавська державна аграрна академія
Полтавська обласна асоціація місцевого самоврядування
оголошують прийом матеріалів на ІІ конкурс
творчих робіт школярів та юнацтва
"ГРОМАДА МОЄЇ МРІЇ"
До участі у конкурсі запрошуються здобувачі повної загальної середньої освіти, професійно-технічної, позашкільної освіти та передвищої освіти. Конкурс передбачає можливість участі як окремих авторів, так і авторських колективів.
На конкурс подаються роботи, виконані у вигляді опису проекту розвитку громади (населеного пункту) або її частини – школи, лікарні, зони відпочинку, туристичного центру, басейну, ботанічного саду, дороги, мосту; організації дозвілля, свята, фестивалю, спортивних змагань, художнього конкурсу; прибирання сміття, очищення водойми, насадження лісу; оздоблення території (клумби, розарії, фонтани, скульптури); будівництво і реставрація публічних споруд (шкіл, бібліотек, будинків культури, музеїв, церков); застосування цифрових технологій в житті громади (навчання, конкурси, громадські обговорення, консультування, інформування) тощо.
 
Робота виконується у формі пояснювальної записки обсягом до 15 сторінок (формат А-4) з використанням прийомів візуалізації (схем, малюнків, фотографій). До неї додається реєстраційна картка (див. Положення про конкурс).
 
Електронний варіант конкурсної роботи надсилається в Полтавську державну аграрну академію (кафедра публічного управління та адміністрування) до 20 листопада 2020 року на електронну адресу: pua@pdaa.edu.ua
 
Робота також може бути подана в друкованому вигляді до Полтавської державної аграрної академії (вул. Сковороди, 1/3), корпус 4 кімната 494 до 20 листопада 2020 року.
 
Конкурс проводиться поетапно:  І етап – відбірковий (заочний), м. Полтава – до 20 листопада 2020 року; ІІ етап – фінальний, м. Полтава – до 5 грудня 2020 року.
 
Список учасників, запрошених до участі у ІІ етапі Конкурсу, оприлюднюється на сайті Полтавської державної аграрної академії не пізніше 25 листопада 2020 року.
 
На ІІ етапі Конкурсу фіналісти мають презентувати свою Конкурсну роботу (проект). Формат ІІ етапу Конкурсу може бути змінено у випадку зміни умов карантину.
 
Журі конкурсу визначає переможців (I, II, III місця) окремо в категоріях «Індивідуальна діяльність» та «Колективна діяльність», які отримають дипломи та заохочувальні подарунки.
 
Телефони для довідок:    (095) 305-20-88;    (050) 857-11-80.
 
    (0532) 56-00-56,    (050) 539-70-44.

 

 

 

Положення про конкурс

Реєстраційна картка