Обговорення змісту модулів у рамках реалізації міжнародного проєкту програми Еразмус+ (101083023 - SULAWE - ERASMUS-EDU-2022-CBHE)

27 листопада 2023 року у рамках реалізації міжнародного проєкту програми Еразмус+ напряму КА2: Співпраця між організаціями та установами, Розбудова потенціалу у сфері вищої освіти, “Стале тваринництво та добробут тварин” / “Sustainable Livestock Production and Animal Welfare” (Грантова угода № 101083023-SuLAWe) було проведено дві робочі зустрічі українських учасників консорціуму з питань підготовки описів Модуля 1 «Стале тваринництво» та Модуля 2 «Благополуччя тварин». В цих зустрічах від Полтавського державного аграрного університету взяли участь викладачки факультету технологій тваринництва та продовольства Світлана Усенко та Лариса Кузьменко.
Під час зустрічей було детально обговорено навчальні цілі модулів, передумови участі, екзаменаційні показники, назви і зміст підтем, визначено відповідальних за кожну підтему від кожного ЗВО України (Полтавського державного аграрного університету, Національного університету біоресурсів і природокористування України, Східноукраїнського національного університету імені Володимира Даля, Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького) та призначено на 30 листопада 2023 року наступну зустріч із метою обговорення англомовної версії документів, які буде презентовано на зустрічі із зарубіжними партнерами 1 грудня 2023 року.