Обговорення зі стейкхолдерами проєкту ОНП Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

21 грудня 2021 року відбулося обговорення проєкту освітньо-наукової програми Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва для 2022 року набору, який розроблено робочою групою у складі Шостя Анатолій, д.с.-г.н., старший науковий співробітник; Поліщук Анатолій, д.с.-г.н., професор; Кравченко Оксана, к.с.-г.н.

   

На засіданні були присутні гарант ОНП Анатолій Шостя – д.с.-г.н., старший науковий співробітник; члени групи забезпечення ОНП Павло Ващенко – д. с.-г. н., старший науковий співробітник; Альона Сябро – аспірант; представник стейкхолдера Інституту свинарства і АПВ НААН Василь Волощук – член-кореспондент НААН, д. с.-г. н., професор; представник стейкхолдера ДП «ДГ ім. Декабристів» Володимир Цибенко – к. с.-г. н. Шостя Анатолій, ознайомив усіх присутніх зі змістом проекту ОНП Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва для 2022 року набору та перерахував зміни, які містить даний проект ОНП порівняно з ОНП для 2021 року набору.

В обговоренні взяли участь всі присутні на засіданні. Представники стейкхолдерів висловили свої пропозиції. Зокрема Володимир Цибенко рекомендував розширити селекційно-генетичні дослідження спрямовані на відновлення та удосконалення миргородської породи свиней.

Вирішили проект ОНП Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва для 2022 року набору рекомендувати для обговорення та оприлюднити його на сайті університету.