Обговорення зі стейкхолдерами ОПП Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

До розроблення ОПП Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва другого (магістерського) рівня вищої освіти постійно долучаються провідні фахівці галузі агропромислового виробництва.
Цього року до складу робочої групи з підготовки проєкту ОПП на 2022 рік набору була залучена головна спеціалістка відділу тваринництва, селекційно-племінної роботи та переробної промисловості Департаменту агропромислового розвитку Полтавської ОДА к. с.-г. н. Зоя Троценко.
Гарант ОПП ТВППТ другого (магістерського) рівня вищої освіти д. с.-г. н. Світлана Усенко зустрілась із Зоєю Троценко для детального обговорення пропозицій щодо вдосконалення освітньо-професійної програми. Пані Зоя запропонувала подати пункт 4 «Придатність випускників до працевлаштування та подальшого навчання» відповідно до Національного класифікатора України «Класифікація видів економічної діяльності». Пропозиція була слушною і після обговорення на засіданні науково-методичної ради спеціальності 204 ТВППТ, відповідні зміни будуть внесені в ОПП.

Тісна співпраця зі стейкхолдерами суттєво впливає на оптимізацію підготовки спеціалістів з урахуванням вимог, які висувають до них виробники.