Обговорення переліків вибіркових навчальних дисциплін для здобувачів вищої освіти

15 травня на засіданні вченої ради факультету технологій тваринництва та продовольства було обговорено переліки факультетських і фахових вибіркових навчальних дисциплін для здобувачів вищої освіти 2025 року набору першого (бакалаврського) і другого (магістерського) рівнів за освітніми програмами, які реалізуються на факультеті.

Заступниця декана факультету технологій тваринництва та продовольства з навчальної роботи Лариса Кузьменко представила сформовані робочими групами переліки вибіркових освітніх компонентів, підкріплені інформацією стосовно відповідності кваліфікації викладачів і пропонованих факультетських і фахових дисциплін. До складу відповідних робочих груп, які працювали над оновленням переліків вибіркових освітніх компонентів, входили: гарант освітньої програми, завідувачка кафедри, яка відповідає за реалізацію освітньої програми, члени кадрового забезпечення освітньої програми, голова ради з якості вищої освіти спеціальності та представник органів студентського самоврядування. Під час оновлення переліку вибіркових навчальних дисциплін члени робочих груп урахували тенденції розвитку науки, освіти та спеціальності, побажання стейкхолдерів тощо.

   

Було сформовано переліки факультетських вибіркових дисциплін для бакалаврського та магістерського рівнів: на бакалаврському рівні для чотирьох освітніх програм – Харчові технології, Готельно-ресторанна справа, Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва й Водні біоресурси та аквакультура, на магістерському рівні для трьох освітніх програм – Харчові технології, Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва та Технології зберігання, переробки зерна та аграрний бізнес.

Представлені переліки факультетських і фахових вибіркових навчальних дисциплін для здобувачів вищої освіти 2025 року набору першого (бакалаврського) і другого (магістерського) рівнів за освітніми програмами, які реалізуються на факультеті, після обговорення членами вченої ради було схвалено й рекомендовано до затвердження.