Новий день – нова співпраця

Підписання договору про науково-технічну співпрацю між Полтавською державною аграрною академією та компаніями ТОВ Фірма «СофтПро» і ТОВ «ІНФОСВІТ ІТ СЕРВІС» щодо застосування програмного комплексу «Універсал»

22 квітня 2019 року на робочому засіданні ректорату було підписано договір про науково-технічну співпрацю щодо умов та можливостей застосування програмного комплексу «Універсал» між Полтавською державною аграрною академією та компаніями ТОВ Фірма «СофтПро» і ТОВ «ІНФОСВІТ ІТ СЕРВІС».

Тристоронню угоду підписали: з боку ПДАА ректор  Аранчій В. І., з боку розробника генеральний директор ТОВ Фірма «СофтПро» Мозель С. О. та його представник у м. Полтава директор ТОВ «ІНФОСВІТ ІТ СЕРВІС» Бондаренко О. М. Ініціатором підписання угоди та виконання практичних кроків щодо налагодження співпраці виступила кафедра інформаційних систем та технологій (завідувач кафедри к.т.н. доцент Уткін Ю.В.) за підтримки декана факультету економіки та менеджменту к.е.н. доцента Галича О. А. З короткою доповіддю та анонсом діяльності виступив представник компанії директор ТОВ «ІНФОСВІТ ІТ СЕРВІС» Бондаренко О. М.

 

Сторони прийняли на себе зобов‘язання про науково-технічне співробітництво для досягнення навчально-наукової мети на підставі спільної зацікавленості, рівноправності й партнерства у організації навчального процесу здобувачів вищої освіти Академії основам експлуатації програмного комплексу «Універсал» – інформаційної системи класу ERP вітчизняного виробництва, в якій представлено найширші можливості для автоматизації виробничих, облікових та управлінських процесів як для агропромислового комплексу, так і для підприємств інших сфер діяльності. Програмний продукт має значні потенційні можливості, а компанія-розробник – позитивний досвід впровадження системи на ринку України.

 

Використання сучасних ІТ-продуктів сприяє підготовці на належному рівні сучасних фахівців різних спеціальностей, що навчаються у ПДАА, їх практично-орієнтованому навчанню та розвиненню науково-практичної співпраці між закладами вищої освіти і реальними представниками ринку праці, зокрема вітчизняних виробників програмного забезпечення. 

 

Діяльність: