Нова сторінка співпраці ПДАУ з Компанією МХП

20 вересня 2023 року представники Компанії МХП відвідали Полтавський державний аграрний університет. Олена Азеєва, керівниця відділу професійного навчання та розвитку, спільно з колегами представила свою компанію та можливості, які вона надає студентам. Візит відбувся в рамках договору про співпрацю між ПДАУ та МХП,  підписаного у жовтні минулого року, що стало початком  співробітництва і проявилось у численних зустрічах, лекціях, реалізації  можливостей дуальної освіти для студентів університету тощо.

Гості зустрілися з ректором ПДАУ Олександром Галичем, керівництвом Університету та представниками факультету технологій тваринництва та продовольства, факультету ветеринарної медицини, інженерно-технологічного факультету та навчально-наукового інституту агротехнологій, селекції та екології.

Під час зустрічі студенти більше дізналися  про можливості проходження практики, дуальної освіти та працевлаштування в підприємствах МХП. Амбасадори компанії — студенти ПДАУ, які вже мають досвід роботи в компанії, навчаються за програмою дуальної освіти поділилися своїми враженнями та інсайтами з присутніми.

Зустріч була дуже продуктивною, студенти Університету виявили інтерес до можливості розвиватися та отримувати професійний досвід разом з МХП.