Навчальна практика «Технологія переробки продукції тваринництва»

Здобувачі вищої освіти за освітньо-професійною програмою Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва ступеня бакалавра з метою виконання програми навчальної практики «Технологія переробки продукції тваринництва» (викладачка Лариса Кузьменко), а саме відпрацювання технології молочних продуктів, відвідали ПП «Білоцерківська агропромислова група» Миргородського району Полтавської області.

   

Під час екскурсії на підприємство студенти під керівництвом технолога Михайла Клименка ознайомилися з технологічними процесами приймання, механічної та теплової обробки молока, з особливостями технології вершкового масла, кисломолочних і плавлених сирів, сухого знежиреного молока та сухої сироватки. Крім того,  відпрацювали методики дослідження якості молочної сировини та готової продукції у виробничій лабораторії.