3 червня 2025 року в межах проходження навчальної практики здобувачами вищої освіти ступеня бакалавра за ОПП Харчові технології та ОПП Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва відбулося виїзне заняття до ТОВ «Глобинський м’ясокомбінат» на чолі з керівниками практики Юлією Карбан, Марією Ільченко.
Екскурсію виробничими цехами підприємства провели Холод Лариса Миколаївна, технолог з виробництва та переробки продукції тваринництва, Бичек Каріна Андріївна, заступниця головного технолога з виробничих питань, і Яким Вікторія Василівна, фахівчиня з підготовки кадрів.
Студенти мали змогу ознайомитися з технологією виробництва варених, варено-копчених сосисок, сардельок, напівкопчених, сирокопчених, сиров’ялених м’ясних снеків, шинок, м’ясних делікатесів, а також зі способами пакування і зберігання готової продукції. Відвідали цех забою свиней, оснащений сучасним обладнанням, з високим рівнем біобезпеки.
Підприємство постійно оновлює асортимент своєї продукції з урахуванням потреб споживачів і працює над новими рецептурами продукції.
Начальниця відділу адаптації Зароза Наталія Павлівна провела відеопрезентацію підприємства, ознайомила студентів з умовами практики та запросила до співпраці.