Науковці ПДАУ зібрали понад 75 тис. грн на потреби ЗСУ!

Колектив кафедри менеджменту ім. І. А. Маркіної твердо переконаний, якщо тил забуде про фронт, то фронт буде там, де тил, тож усіляко підтримує наших Героїв. Вже традиційними стали благодійні майстер-класи, тренінги, лекції, які організовує професор цієї кафедри Микола Зось-Кіор, щоб  зібрати донати для ЗСУ.

17 жовтня відбулося підвищення кваліфікації на тему «Ментальне здоров’я під час війни", до якого долучилися 178 учасників з усіх куточків України та США. На потреби ЗСУ вдалося зібрати 75 898 грн.

Спікерами заходу стали провідні науковці, діячі культури, громадські активісти, волонтери та військовослужбовці.

1. Наукова співробітниця Інституту соціальної та політичної психології, психологиня (КПТ та кризова психологія) Ольга Кухарук виступила із доповіддю на тему "Хронічний стрес і втома: як на нас впливає і що з цим робити".

2. Актриса театру імені Марії Заньковецької (м. Львів), авторка проєкту "ТРУ — Творчий Розвиток Успішних", численних курсів "Дикція — це Творчість", "Я Є Я" та інших Мар'яна Кучма розкрила тему "Ментальне здоров'я через дихання, голос, емоції".

3. Посол Миру, почесна професорка, номінована званнями «Жінка-феномен» і «Гордість людства», авторка 61 книги, членкиня міжнародного та українського союзів письменників Софія Бланк висвітила тему «Людина – істота фізична і біопольова. Наукові підтвердження».

4. Переможець телешоу «Караоке на Майдані», фіналіст телепроєкту «Шанс», лауреат численних всеукраїнських і міжнародних співочих конкурсів Максим Бучнєв розповів про "Ментальне здоров'я через спів".
 5. Посол Миру, поет, політолог Валентин Мазур ознайомив слухачів із сучасною патріотичною поезією.

Також пролунали виступи військовослужбовиці, доброволиці батальйону «Карпатська Січ», науковиці, громадської діячки, заступниці директора ННЦ «Інститут аграрної економіки» Ольги Ходаківської та капітана ЗСУ Ігоря Сабія.

Висловлюємо вдячність спікерам та учасникам заходу! Низький уклін нашим воїнам, завдяки яким ми можемо жити, творити, мріяти!

Наближаємо нашу Перемогу разом!