Науковці ПДАУ отримали нагороди Української федерації вчених

Декана факультету ветеринарної медицини Полтавського державного аграрного університету, професора кафедри хірургії та акушерства Кулинича Сергія Миколайовича та декана факультету технології виробництва і переробки продукції тваринництва, доктора сільськогосподарських наук Шостю Анатолія Михайловича нагороджено Почесними грамотами та нагородними знаками «Науковець року» Української федерації вчених за вагомі здобутки та особистий внесок у розвиток науки України.

Голова Української федерації вчених, академік НАН України Володимир Петрович Семиноженко у привітальному слові відмітив, що наука є головним стратегічним ресурсом розвитку. Саме завдяки науковій спільноті ми можемо інтегруватись у європейський простір як рівноправний партнер.

Тож адміністрація Університету та факультети ветеринарної медицини й технології виробництва і переробки продукції тваринництва вітають Сергія Миколайовича Кулинича та Анатолія Михайловича Шостю із вагомими досягненнями та зичать успішного втілення всіх творчих і наукових задумів, невичерпної життєвої наснаги, професійного зростання та нових звершень! Нехай підґрунтям щасливого життя та плідної професійної діяльності будуть міцне здоров’я, удача, підтримка родини, друзів і колег!