На шляху до публічності

16 травня 2018 року студенти та викладачі факультету економіки та менеджменту ПДАА відвідали столицю України – м. Київ.
 
Відповідно до Положення про порядок організації та проведення відкритих відвідувальних заходів у Верховній Раді України (далі ВРУ) відвідини для організованих груп представників навчальних закладів проводяться з метою всебічного інформування громадськості про діяльність українського парламенту та поширення ідей парламентаризму.
Екскурсійна програма передбачала зустріч з народним депутатом ВРУ, головою депутатської фракції Політичної партії «Об’єднання «САМОПОМІЧ» Олегом Романовичем Березюком, який під час виступу підкреслив роль публічного управління в сучасному державотворенні.
Досвідчений фахівець Інформаційного управління Апарату ВРУ провела пізнавальну екскурсію залами та кулуарами парламенту. Родзинкою екскурсії стало відвідання сесійної зали. З гостьових місць другого ярусу зали студенти і викладачі факультету економіки та менеджменту ПДАА мали змогу помилуватися її ошатним оздобленням. Також студенти спілкуючись з екскурсоводом змогли поглибити свої знання щодо роботи парламенту в Україні. А найамбітніші, плануючи стати народним обранцем, придивились собі зручне крісло.