На потребу сьогодення: вчимося писати проекти розвитку громад

16 листопада 2017 р. здобувачам вищої освіти спеціальності 281 «Публічне управління та адміністрування» СВО «Магістр» та спеціальності  076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» СВО «Бакалавр» було проведено виїзне заняття на базі відділу інвестиційної діяльності та проектного менеджменту виконавчого апарату Полтавської районної ради з дисципліни «Стратегічне планування в організаціях публічної сфери» на тему «Підготовка проектів розвитку громад».

Начальник відділу інвестиційної діяльності та проектного менеджменту, кандидат економічних наук Попова Юлія Михайлівна детально ознайомила учасників з правилами підготовка проектів до Державного фонду регіонального розвитку.

Варто зазначити, що подібні правила застосовуються також і в роботі програм міжнародної технічної допомоги, які надають грантове фінансування для реалізації проектів.

Попова Юлія Михайлівна надала рекомендації стосовно заповнення складових частин форми для подання проектів на фінансування з Державного фонду регіонального розвитку.

Здобувачі вищої освіти також ознайомилися з формами для підготовки проектів та реальними проектами, виконаними працівниками відділу інвестиційної діяльності та проектного менеджменту виконавчого апарату Полтавської районної ради.

Заняття проводилося за участі викладачів кафедри публічного управління та адміністрування Лозинської Т. М., Сердюк О. І.

Майбутні фахівці з публічного управління щиро вдячні співробітникам Полтавської районної ради, які приділи їм увагу та ознайомили з можливостями фінансування розвиткових проектів громад та регіонів з Державного фонду регіонального розвитку!!!

 

Діяльність: