На факультеті ТВППТ ПДАУ відбулися урочистості з нагоди випуску бакалаврів денної форми навчання

Значна та довгоочікувана подія відбулась у житті студентів факультету технології виробництва і переробки продукції тваринництва Полтавський державний аграрний університет - ПДАУ вручення дипломів ступеня вищої освіти Бакалавр.

   

Із вітальними промовами до випускників звернулися: проректор з науково-педагогічної, наукової роботи Олег Горб, декан факультету Анатолій Шостя, завідувачі кафедр Світлана Усенко, Анатолій Поліщук, Ніна Будник та куратори Віктор Березницький і Алла Кайнаш.

Із щирими усмішками випускники згадували всі приємні моменти студентства, проведені у рідному університеті, і дякували за мудрість, якої їх навчили викладачі і яку вони нестимуть по життю, за безцінний досвід, чудові емоції та цікаве навчання.

Кожен, навчаючись у Полтавському державному аграрному університеті, став особистістю, відкрив для себе багато нового, знайшов вірних друзів, наставників і вкотре переконався, що обрав правильний шлях для досягнення успіху.

   

   

   

Перед вами, шановні випускники, відкриті нові життєві обрії! Будьте оптимістами та режисерами свого життя. Майте мету, наполегливість і реалізовуйте свої творчі амбіції на повну!

Хай диплом стане для вас не лише документом про вищу освіту, але й надійним провідником на професійному обрії, предметом гордості, професійного зростання та знаком приналежності до великої родини Полтавський державний аграрний університет - ПДАУ!
Нехай цей життєвий шлях буде легким і безперешкодним, а удача завжди супроводжує вас. Вперед до перемог, нових горизонтів, світлого майбутнього!