На базі ПДАУ відбулися заняття Школи органів студентського самоврядування: базовий курс.

Цими вихідними, 7–8 жовтня, на базі Полтавського державного аграрного університету відбувся дводенний захід для активної студентської молоді Полтави. Подія проводиться в співпраці Молодіжної ради Полтавської обласної ради, Департаменту культури, молоді та сім'ї Полтавської міської ради та Студентської ради м.Полтава. У заході брали участь студенти всіх ЗВО та ЗФПВО Полтави.

На початку зустрічі до учасників звернулися ректор ПДАУ Олександр Галич, голова Молодіжної ради Полтавської обласної ради Дмитро Томенко, начальниця відділу реалізації молодіжної політики Департаменту культури, молоді та сім'ї Полтавської міської ради Олена Стрілець і голова Студентської ради міста Полтави Валентина Педоряка. Тож з'явилися нові можливості для реалізації студентських ініціатив у Полтаві.  Серед основних активностей, які відбулися цими вихідними, були такі: тематичні тренінги від досвідчених спікерів-практиків, командна робота, розбір справжніх кейсів щодо діяльності органів студентського самоврядування, рольова гра. Найактивніші учасники Школи були нагороджені.
Школа органів студентського самоврядування фінансується в рамках грантової програми «MEET UP! Молодь за партнерство» Фонду «Пам’ять, відповідальність і майбутнє» (EVZ) та Федерального міністерства закордонних справ Німеччини.