Міжфакультетське виїзне заняття на базі Готельно-ресторанного комплексу «Vivat Провінція»

3 листопада 2023 року завідувачка  кафедри харчових технологій Будник Ніна та доцентка кафедри паталогічної анатомії Наталія Щербакова спільно зі студентами спеціальності 181 Харчові технології та 211 Ветеринарна медицина провели виїзне заняття на базі Готельно-ресторанного комплексу «Vivat Провінція». Власниця комплексу Карина Коваленко із задоволенням показала гостям усі складові комплексу. Студенти мали змогу ознайомитися з технологією виробництва ковбасних виробів різних асортиментних груп, вивчити основні точки ветеринарного контролю на виробництві, відвідати ресторан з власною пекарнею, дізнатися секрети виробництва живого пива.
Також студенти мали чудову нагоду відвідати контактний зоопарк «Бабусин дворик», що є окрасою цього закладу. Потрапивши туди, опиняєшся в затишному куточку дикої природи, де живуть у мирі та злагоді африканські страуси, камерунські кози, віслюки, поні,  єноти, олені, муфлони,  мавпи,  лебеді,  качки та інші птахи й звірі.

Під час заняття пані Карина досить змістовно і вичерпно відповіла на всі запитання студентів, наводячи конкретні виробничі приклади. За підсумками виїзного заняття було вирішено, що для більшої практичної спрямованості навчання в найближчій перспективі стейкхолдери проводитимуть гостьові онлайн-лекції і підпишуть меморандум про співпрацю з нашим Університетом.
Загалом заняття було пізнавальним і пройшло в дружній атмосфері.