Методи зниження ризику в різних сферах діяльності: гостьова лекція з Романом Кордубаном

Методи зниження ризику в різних сферах діяльності: гостьова лекція з Романом Кордубаном

     Діяльність кожного господарюючого суб’єкту супроводжується невизначеністю, а ризик постає невід'ємною частиною будь-якого виробництва, особливо сільськогосподарського.   

     Роман Кордубан, регіональний представник компанії Bayer у Полтавській області, менеджер зі збуту по роботі з агрохолдингами, зустріч з яким була організована 08.11.2021 в форматі гостьової лекції з навчальної дисципліни «Управління ризиками у підприємстві» для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 073 Менеджмент ОПП Бізнес-адміністрування та представників групи забезпечення, зауважив, що вагомий вплив на виникнення ризикових ситуацій надає рівень розвитку інфраструктури галузей аграрного виробництва та готовність до впровадження інновацій господарства.

      Так, компанія Bayer пропонує інновації не лише у засобах захисту, а й у способах сівби, і в технологіях загалом. Як зазначає пан Роман, щоб пропонувати аграріям ефективні рішення та урожайне насіння, потрібно насамперед розуміти проблему зсередини та уважно відстежувати усі зміни клімату, виводячи закономірності їхнього впливу на культури.

     Висловлюємо щиру подяку пану Роману за приділену увагу!

Діяльність: